неделя, 14 април 2013 г.

Стаж в Европейския център за развитие на професионалното обучение


Стаж в Европейския център за развитие на професионалното обучение

Европейският център за развитие на професионалното обучение (CEDEFOP) предлага деветмесечен стаж за млади висшисти. Седалището на CEDEFOP е в Солун. Стажантската програма включва работа в един от департаментите на институцията и се провежда от 1 октомври до края на юни всяка година.
Целта на обучението е стажантите да се запознаят с целите и проблемите, свързани с развитието на началното и продължаващото професионално обучение в рамките на европейската интеграция. Те също така ще придобият практически знания за работата в департаментите на CEDEFOP.
За 2013 г. ще бъдат приети до 10 стажанти. Те ще могат да работят в областта на изследванията и политическия анализ, засиленото сътрудничество в професионалното образование и ученето през целия живот, комуникация и информация, ресурси.
CEDEFOP предлага:- един стаж в правния отдел - кандидатите трябва да са завършили право и да владеят английски и гръцки език, изискват се и познания по френски език
- до два стажа в различни области, свързани с информационни системи и инфраструктура
Стажантите ще получават месечна стипендия в размер от 1030.85 евро.
Изисквания
Кандидатите трябва да са завършили висшисти от държава членка на Европейския съюз или държава - кандидат за членство. Изискват се познания по поне два официални езика на ЕС, единият от които трябва да е английски.
Кандидатстване
Желаещите трябва да попълнят онлайн формуляр, достъпен на страницата на CEDEFOP.
Краен срок: 25 април 2013 г.
Допълнителна информация
Подробности можете да научите на интернет страницата на Европейския център за развитие на професионалното обучение (CEDEFOP).

Няма коментари:

Публикуване на коментар