сряда, 24 юли 2013 г.

Стажантска програма на Societe Generale Експресбанк

Стажантската програма е предназначена за студенти от специалности, свързани с различни аспекти на банковата сфера. Програма на Societe Generale Експресбанк е създадена през 2001 г. с цел да предложи ценен професионален опит, който да улесни интегрирането на младите специалисти в професионалния живот.

Стажантите имат възможност да се потопят в реалната работна среда, в атмосфера, в която биха се чувствали като част от екипа на банката.
Провеждане на стажа
Централно управление – Варна и София,
клонова мрежа и офиси из цяла България
Продължителност – 2 месеца (юли и август)
Участниците в стажантската програма получават Сертификат за стажа, подписан от ръководството на Societe Generale Експресбанк.
Двата месеца, прекарани в Societe Generale Експресбанк, предоставят реална възможност за стажантите да наблюдават отвътре дейността на нашите служители, да преценят собствените си интереси и способности и евентуално да бъдат сред избраните да работят с нас, ако показват добри резултати и в зависимост от наличните свободни позиции в съответния момент.
Подборът за стажантската програма се отнася за всички градове, където Societe Generale Експресбанк има офиси, и започва в началото на месец март. Документи за стажантската програма се приемат до 31 май.
Достатъчно е кандидатите да изпратят автобиография и мотивационно писмо (в което са уточнили желания град за провеждане на стажа) на английски език на адрес: sgeb.internship@socgen.com
Краен срок: 31 май 2013 г.
Информация от: http://www.sgeb.bg/bg/internships.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар